Friday, April 15, 2016

Σετ 13 τεμαχίων Μαχαίρια Κουζίνας Miracle Blade World Class

Προσφορά: Σετ 13 τεμαχίων Μαχαίρια Κουζίνας Miracle Blade World Class

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

114€ από 228€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Λευκάδα, στο Avra Hotel μια ανάσα από την παραλία της Λυγιάς, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: 114€ από 228€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Λευκάδα, στο Avra Hotel μια ανάσα από την παραλία της Λυγιάς, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 4 αστέρων Naxos Palace Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στη Νάξο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 4 αστέρων Naxos Palace Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στη Νάξο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

DKNY γυναικεία δερμάτινη τσάντα σε 2 σχέδια!

Προσφορά:


Μία εντυπωσιακή τσάντα του οίκου Donna Karan New York, από ανθεκτικό ιταλικό δέρμα Saffiano και με επιλογή από 2 σχέδια: Μαύρη με εσωτερικό τσαντάκι (Σχέδιο 1) ή Κόκκινη με χρυσό λογότυπο (Σχέδιο 2), με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 2 – 3 εργάσιμες από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

4* Zorbas Village - Χερσονήσος

Προσφορά: ALL INCLUSIVE το Πάσχα στο 4 αστέρων Zorbas Village ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Χερσονήσο Κρήτης, μόνο με 339€ από 678€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό σε Μπουφέ, Late Breakfast, Μεσημεριανό σε Μπουφέ, Βραδινό σε Μπουφέ και Late Dinner καθώς και διάφορα ζεστά και κρύα σνακ, χύμα Παγωτό, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί σε ποτήρι, Αναψυκτικά, Χυμούς, Καφέ, Τσάι και Μπισκότα κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει Mini Club και για τους μεγάλους διάφορες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αεροβική, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και την Παραλία του Ξενοδοχείου. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Θεραπεία Προσώπου Ενυδάτωσης και Βαθιάς Θρέψης - Θεραπεία Προσώπου+Μασάζ+Ενυδάτωση Αγ.Βαρβάρα - 18€ για μια Βαθιά Ενυδάτωση Σώματος με peeling και κρέμα και δώρο ένα back neck Μασάζ για ένα δέρμα απαλό σαν μετάξι και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος ή 18€ για μια Θεραπεία Προσώπου Ενυδάτωσης και Βαθιάς Θρέψης με αντιγηραντικούς ορούς και αμπούλες και δώρο ένα Manicure ή 80€ για πέντε Θεραπείες Λεμφικού Μασάζ Προσώπου (αυχένα, λαιμό, ντεκολτέ) για απόλυτο relax και ευεξία και δώρο ενα spa Manicure (Έκπτωση 67%), στον χώρο Πριγκίπισσες στην Αγία Βαρβάρα!!

Προσφορά: Θεραπεία Προσώπου Ενυδάτωσης και Βαθιάς Θρέψης – Θεραπεία Προσώπου+Μασάζ+Ενυδάτωση Αγ.Βαρβάρα – 18€ για μια Βαθιά Ενυδάτωση Σώματος με peeling και κρέμα και δώρο ένα back neck Μασάζ για ένα δέρμα απαλό σαν μετάξι και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος ή 18€ για μια Θεραπεία Προσώπου Ενυδάτωσης και Βαθιάς Θρέψης με αντιγηραντικούς ορούς και αμπούλες και δώρο ένα Manicure ή 80€ για πέντε Θεραπείες Λεμφικού Μασάζ Προσώπου (αυχένα, λαιμό, ντεκολτέ) για απόλυτο relax και ευεξία και δώρο ενα spa Manicure (Έκπτωση 67%), στον χώρο Πριγκίπισσες στην Αγία Βαρβάρα!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more