Monday, March 7, 2016

Ασύρματα Ακουστικά 98DB MANTA MM65 με Ραδιόφωνο

Προσφορά: Ασύρματα Ακουστικά 98DB MANTA MM65 με Ραδιόφωνο

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

6ήμερες Διακοπές στην Αντίπαρο, στο Soros Beach Rooms & Suites, στην όμορφη παραλία του Σωρού !!! Εάν πιστεύεις ότι η καλοκαιρινή ζωή είναι καλύτερη στην παραλία , τότε το Soros Beach Rooms & Suites αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για σένα !!!

Προσφορά: 6ήμερες Διακοπές στην Αντίπαρο, στο Soros Beach Rooms & Suites, στην όμορφη παραλία του Σωρού !!! Εάν πιστεύεις ότι η καλοκαιρινή ζωή είναι καλύτερη στην παραλία , τότε το Soros Beach Rooms & Suites αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για σένα !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Είσοδος ενός ατόμου στην θεατρική παράσταση Το Ζεϊμπέκικο

Προσφορά:


Είσοδος ενός ατόμου στην απίθανη θεατρική παράσταση ”Το Ζεϊμπέκικο” στο studio Μαυρομιχάλη, με τους Γ.Νινιό, Στ.Κρούσκα, Ρ.Κουμπαρούλη, ένα έργο που καθρεφτίζει την αλήθεια της ελληνικής ψυχής και θέτει καίρια ερωτήματα για τις αξίες της νέας πραγματικότητας!

πηγή: deals365.gr

Read more

Σετ Βραστήρας & Σαντουιτσιέρα Colori Izzy

Προσφορά: Σετ Βραστήρας & Σαντουιτσιέρα Colori Izzy

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στο 4 αστέρων Olympic Village Hotel Resort & SPA, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more