Friday, April 14, 2017

ΜΟΝΟ 35€ από 189€ για ένα Check-up Παιδικής Παχυσαρκίας, ένα από τα συχνότερα προβλήματα υγείας των παιδιών στις μέρες μας, από το σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας!!

Προσφορά: ΜΟΝΟ 35€ από 189€ για ένα Check-up Παιδικής Παχυσαρκίας, ένα από τα συχνότερα προβλήματα υγείας των παιδιών στις μέρες μας, από το σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

11.90€ για πλήρη εξωτερικό & εσωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου στο χέρι, ενυδάτωση πλαστικών & δερμάτινων επιφανειών καμπίνας με γαλάκτωμα, καθάρισμα & γυάλισμα ζαντών με σιλικόνη, απολύμανση-απόσμωση-αποστείρωση καμπίνας & Α/C με την τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματική συσκευή ULTIFRESH (παραγωγή όζοντος χωρίς την χρήση χημικών), εξωτερικό ΚΕΡΩΜΑ με προϊόντα νανοτεχνολογίας και κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ, από το Πλυντήριο Αυτοκινήτων “Αύρα Car Wash” στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έκπτωση 66%!!

Προσφορά: 11.90€ για πλήρη εξωτερικό & εσωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου στο χέρι, ενυδάτωση πλαστικών & δερμάτινων επιφανειών καμπίνας με γαλάκτωμα, καθάρισμα & γυάλισμα ζαντών με σιλικόνη, απολύμανση-απόσμωση-αποστείρωση καμπίνας & Α/C με την τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματική συσκευή ULTIFRESH (παραγωγή όζοντος χωρίς την χρήση χημικών), εξωτερικό ΚΕΡΩΜΑ με προϊόντα νανοτεχνολογίας και κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ, από το Πλυντήριο Αυτοκινήτων “Αύρα Car Wash” στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έκπτωση 66%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Φορητό Powerbank σε σχήμα κραγιόν Lipmax 2400mAh Remax

Προσφορά: Φορητό Powerbank σε σχήμα κραγιόν Lipmax 2400mAh Remax

πηγή: alepouditsa.gr

Read more