Friday, September 2, 2016

Λονδίνο: Αεροπορικά & 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό!

Προσφορά:


Πάμε Λονδίνο! Απόδραση στην πιο ζωντανή και trendy πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Λονδίνο με τα εκατοντάδες αξιοθέατα, σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από την Αθήνα μετ’ επιστροφής και 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό, από το “Ατλαντίς Πρακτορείο Ταξιδίων – petaxe.gr”!

πηγή: deals365.gr

Read more

89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στο Paradiso Paros Boutique Hotel επάνω στο κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στην Πάρο! Παρέχεται Δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι, Ποτό Καλωσορίσματος καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού με σμαραγδένια νερά και χρυσαφένια άμμο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στο Paradiso Paros Boutique Hotel επάνω στο κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στην Πάρο! Παρέχεται Δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι, Ποτό Καλωσορίσματος καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού με σμαραγδένια νερά και χρυσαφένια άμμο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 139€ από 278€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 139€ από 278€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Grecotel Olympia Oasis - Κυλλήνη

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Grecotel Olympia Oasis, στα Λουτρά Κυλλήνης ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, σε Δίκλινο δωμάτιο με Πλάγια Θέα Θάλασσα! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχονται Καφές, Αναψυκτικά, επιλεγμένα Κρασιά και αλκοολούχα Ποτά κατά την διάρκεια της ημέρας καθώς και χορταστικά Σνακ και Παγωτά ανάμεσα στα γεύματα! Ελέυθερη χρήση Θαλάσσιων Σπορ, Τοξοβολία και ποικίλων Παιχνιδιών! Για τους μικρούς μας φίλους Ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης καθώς και βραδινή διασκέδαση για τους μεγάλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: ekdromi.gr

Read more