Monday, May 1, 2017

Ηλιακός Προβολέας LED με Ανιχνευτή Κίνησης IP66 10W 900LUMEN

Προσφορά: Ηλιακός Προβολέας LED με Ανιχνευτή Κίνησης IP66 10W 900LUMEN

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Προσφορά από 70€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 7 ετών στο Irene's Resort

Προσφορά: Προσφορά από 70€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 7 ετών στο Irene’s Resort

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Aνδρικό ρολόι Symbol SY79011BBG σε μαύρο χρώμα με χρονογράφο!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό ρολόι Symbol “SY79011BBG” με μαύρο δερμάτινο λουράκι, υποκαντράν χρονογράφου, διάμετρο 60,6mm και με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “time2buy.gr”!

πηγή: deals365.gr

Read more

59€ από 180€ για 1 Συνεδρία Botox σε Μεσόφρυο ή Πόδι Χήνας ή 119€ από 500€ για 1 Συνεδρία Botox σε Full Face, Ρυτίδες Καπνιστού, Οβάλ Προσώπου και Λαιμό, Μαζί με Follow up Συνεδρία και Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, στην Athens Derma Clinic πίσω από το Χίλτον, (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός). Έκπτωση 68%.

Προσφορά: 59€ από 180€ για 1 Συνεδρία Botox σε Μεσόφρυο ή Πόδι Χήνας ή 119€ από 500€ για 1 Συνεδρία Botox σε Full Face, Ρυτίδες Καπνιστού, Οβάλ Προσώπου και Λαιμό, Μαζί με Follow up Συνεδρία και Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, στην Athens Derma Clinic πίσω από το Χίλτον, (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός). Έκπτωση 68%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

25€ για ένα πακέτο συνεδρίων Solarium με την κατακόρυφη καμπίνα 46 EXCELLENCE AMBITION, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών στο Beauty Technology στην Αγία Παρασκευή!! ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς η πρώτη συνεδρία. Ακαταμάχητη πολυτέλεια φυσικού, τέλειου και γρήγορου μαυρίσματος. Έκπτωση 72%!!

Προσφορά: 25€ για ένα πακέτο συνεδρίων Solarium με την κατακόρυφη καμπίνα 46 EXCELLENCE AMBITION, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών στο Beauty Technology στην Αγία Παρασκευή!! ΔΩΡΟ με την αγορά της προσφοράς η πρώτη συνεδρία. Ακαταμάχητη πολυτέλεια φυσικού, τέλειου και γρήγορου μαυρίσματος. Έκπτωση 72%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

99€ από 220€ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν 3 διανυκτερεύσεις δίδεται ένα Massage διάρκειας 30 λεπτών και μία Θεραπεία Προσώπου για το σύνολο της διαμονής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθενται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Προσφορά: 99€ από 220€ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν 3 διανυκτερεύσεις δίδεται ένα Massage διάρκειας 30 λεπτών και μία Θεραπεία Προσώπου για το σύνολο της διαμονής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθενται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more