Sunday, January 24, 2016

Γαμπροί για Πούλημα. Η Παράσταση των Ρέππα, Παπαθανασίου

Προσφορά:


Είσοδο ενός ατόμου στην καυστική και ξεκαρδιστική κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου “Γαμπροί για πούλημα”, με ένα κορυφαίο καστ ηθοποιών (Κόκλας, Τσιμιτσέλης, Αντωνόπουλος, Βλαβιανού, Βογιατζάκη, Πούλης κ.α), στο Θέατρο Ακροπόλ στο κέντρο της Αθήνας.

πηγή: deals365.gr

Read more

12€ από 30€ για μια θεραπευτική συνεδρία ρεφλεξολογίας για φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού, στο ολοκαίνουργιο και μοντέρνο Beauty Gallery στο κέντρο της Κηφισιάς (Εμπορικό κέντρο). Έκπτωση 60%.

Προσφορά: 12€ από 30€ για μια θεραπευτική συνεδρία ρεφλεξολογίας για φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού, στο ολοκαίνουργιο και μοντέρνο Beauty Gallery στο κέντρο της Κηφισιάς (Εμπορικό κέντρο). Έκπτωση 60%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Top Deal με Ανταλλακτικά Ηλεκτρικής Οδοντόβουρτσας συμβατά με Oral B!

Προσφορά:


4 έως 24 Ανταλλακτικά Ηλεκτρικής Οδοντόβουρτσας, συμβατά με Oral-B, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα “Κelepouri”!!

πηγή: deals365.gr

Read more

39€ για (1) ένα τελετουργικό μασάζ της επιλογής σας, για (1) ένα άτομο διάρκειας 60’ λεπτών, μία προσφορά από το Νηρηίδες Spa στη Πλάκα ( πλησίον μετρό Σύνταγμα ) αρχικής αξίας 90€ - έκπτωση 57%.

Προσφορά: 39€ για (1) ένα τελετουργικό μασάζ της επιλογής σας, για (1) ένα άτομο διάρκειας 60’ λεπτών, μία προσφορά από το Νηρηίδες Spa στη Πλάκα ( πλησίον μετρό Σύνταγμα ) αρχικής αξίας 90€ – έκπτωση 57%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more