Saturday, June 4, 2016

ΛΕΥΚΑΔΑ για 2-4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο STUDIO με late check out στο Ionion Sea στο Μικρό Γιαλό από 21 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου.

Προσφορά: ΛΕΥΚΑΔΑ για 2-4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο STUDIO με late check out στο Ionion Sea στο Μικρό Γιαλό από 21 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 20€ από 60€ (-67%) για μια εγγυημένα αποτελεσματική απολύμανση κοινόχρηστου χώρου πολυκατοικίας ή ενός διαμερίσματος, με ειδικά σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, με χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης, από την εταιρεία Mpakis Services με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

Προσφορά: Μόνο 20€ από 60€ (-67%) για μια εγγυημένα αποτελεσματική απολύμανση κοινόχρηστου χώρου πολυκατοικίας ή ενός διαμερίσματος, με ειδικά σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, με χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης, από την εταιρεία Mpakis Services με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Διαμονή στην Καστοριά στο Enastron View Hotel 4* με 95€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα προς τη λίμνη για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών με Early check in - Late check out! Δυνατότητα και για επιπλέον διανυκτερεύσεις! Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως 30 Σεπτεμβρίου

Προσφορά: Διαμονή στην Καστοριά στο Enastron View Hotel 4* με 95€ για 3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα προς τη λίμνη για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών με Early check in – Late check out! Δυνατότητα και για επιπλέον διανυκτερεύσεις! Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως 30 Σεπτεμβρίου

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σώμα και Πρόσωπο ! 16€ για ένα χαλαρωτικό full body massage 30’ και ένα SPA προσώπου 45’ που περιλαμβάνει peeling, μάσκα με άργιλο, μασάζ σε πρόσωπο και ωμοπλάτες. Προσφορά Χαλάρωσης και Ομορφιάς από το Royal Beauty στην Καλλιθέα. Αρχική αξία 35€. Έκπτωση 54% !

Προσφορά: Σώμα και Πρόσωπο ! 16€ για ένα χαλαρωτικό full body massage 30’ και ένα SPA προσώπου 45’ που περιλαμβάνει peeling, μάσκα με άργιλο, μασάζ σε πρόσωπο και ωμοπλάτες. Προσφορά Χαλάρωσης και Ομορφιάς από το Royal Beauty στην Καλλιθέα. Αρχική αξία 35€. Έκπτωση 54% !

πηγή: alepouditsa.gr

Read more