Tuesday, March 15, 2016

Πάσχα στο 4 αστέρων Olympus Mediterranean Boutique Hotel, στο Λιτόχωρο Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 297€ από 594€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές και Μουσική από DJ! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και της Sauna καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Προσφέρονται Τσουρέκια, Αυγά και Λαμπάδες στo δωμάτιo για την Ανάσταση Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Πάσχα στο 4 αστέρων Olympus Mediterranean Boutique Hotel, στο Λιτόχωρο Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 297€ από 594€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές και Μουσική από DJ! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και της Sauna καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Προσφέρονται Τσουρέκια, Αυγά και Λαμπάδες στo δωμάτιo για την Ανάσταση Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

3 μάσκαρα Volume Express της Μaybelline σε 3 είδη & σε μαύρο χρώμα!

Προσφορά:


3 μάσκαρα ”Volume Express” της Μaybelline, σε 3 παραλλαγές: για επιπλέον καμπή, για ενισχυμένο όγκο και με βουρτσάκι καμπυλωτό, για κολοσσιαίο όγκο στη στιγμή, σε μαύρο χρώμα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την ”Aurelio Trade” στη Θεσσαλoνίκη.

πηγή: deals365.gr

Read more

25η Μαρτίου στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 289€ από 578€ (Έκπτωση 59%)! Παρέχεται Ελεύθερη Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα, σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Την Παρασκευή το βράδυ Ζωντανή Μουσική από τον Φίλιππο Πλιάτσικα! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 25η Μαρτίου στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 289€ από 578€ (Έκπτωση 59%)! Παρέχεται Ελεύθερη Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα, σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Την Παρασκευή το βράδυ Ζωντανή Μουσική από τον Φίλιππο Πλιάτσικα! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Manicure | Κορωπί - 8€ από 20€ (Έκπτωση 60%) για ένα Manicure με Ημιμόνιμη βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό, από το Magic Place στο Κορωπί!!!

Προσφορά: Manicure | Κορωπί – 8€ από 20€ (Έκπτωση 60%) για ένα Manicure με Ημιμόνιμη βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό, από το Magic Place στο Κορωπί!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more