Tuesday, August 9, 2016

Συσκευή σφραγίσματος για πλαστικές σακούλες τροφίμων, 100W.

Προσφορά: Συσκευή σφραγίσματος για πλαστικές σακούλες τροφίμων, 100W.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

34,9€ για μία Κάμερα IC-200 IP με αισθητήρα κίνησης, νυχτερινή λήψη και σύστημα ειδοπόιησεων με e-mail φωτογραφίζοντας το κινούμενο αντικείμενο, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 34,9€ για μία Κάμερα IC-200 IP με αισθητήρα κίνησης, νυχτερινή λήψη και σύστημα ειδοπόιησεων με e-mail φωτογραφίζοντας το κινούμενο αντικείμενο, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμάτινη τσάντα Michael Kors Jet Set Tote σε μαύρο χρώμα!

Προσφορά:


Μία δερμάτινη τσάντα του οίκου Michael Kors ”Jet Set Tote”, από Saffiano δέρμα και με κρεμαστό χρυσό μεταλλικό λογότυπο MK , με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 3-5 εργάσιμες από την “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

ΜΟΝΟ με 49€ KAI Μετέτρεψε ΤΩΡΑ την απλή τηλεόραση σου σε SMART TV και παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ ταινίες και σειρές μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο. ΜΟΝΟ με 49€ και χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις και μηνιαία κόστη. Μάθε πως...

Προσφορά: ΜΟΝΟ με 49€ KAI Μετέτρεψε ΤΩΡΑ την απλή τηλεόραση σου σε SMART TV και παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ ταινίες και σειρές μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο. ΜΟΝΟ με 49€ και χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις και μηνιαία κόστη. Μάθε πως…

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel! Ελεύθερη πρόσβαση στην Εσωτερική Πισίνα, το Hamam, το Jacuzzi, τη Sauna και το Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους διαμείνουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πλήρη Διατροφή! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel! Ελεύθερη πρόσβαση στην Εσωτερική Πισίνα, το Hamam, το Jacuzzi, τη Sauna και το Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους διαμείνουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πλήρη Διατροφή! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more