Sunday, April 17, 2016

11.90€ από 20€ για να απολαύσετε ένα μενού δυο (2) ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του φαγητού, στο Μεζεδοπωλείο Ρακοπαίγνιο που βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα. Ποικιλία γεύσεων, οικογενειακή ατμόσφαιρα, φιλική εξυπηρέτηση και μοναδικές βραδιές κεφιού. Έκπτωση 41%!!

Προσφορά: 11.90€ από 20€ για να απολαύσετε ένα μενού δυο (2) ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του φαγητού, στο Μεζεδοπωλείο Ρακοπαίγνιο που βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα. Ποικιλία γεύσεων, οικογενειακή ατμόσφαιρα, φιλική εξυπηρέτηση και μοναδικές βραδιές κεφιού. Έκπτωση 41%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

One Day Spa με υπηρεσίες μασάζ, προσώπου, μανικιούρ, αποτριχώσεις!

Προσφορά:


Μοναδικό πλήρες πακέτο περιποίησης για γυναίκες και άντρες διαλέγοντας 3 επαγγελματικές υπηρεσίες από πλούσιο πλήθος επιλογών (μασάζ, Spa προσώπου με βαθύ καθαρισμό & ενυδάτωση, spa μανικιούρ, spa πεντικιούρ, αποτριχώσεις, θεραπεία ματιών κ.α.) ώστε να είστε πάντα περιποιημένοι/ες, από τα Γυμναστήρια “Viva La Vita”

πηγή: deals365.gr

Read more

Μόνο 15€ από 40€ (-62%) για ένα λούσιμο, χτένισμα και ένα μακιγιάζ απλό ή ένα λούσιμο, χτένισμα και ένα ημιμόνιμο μανικιούρ, από το κέντρο αισθητικής Beauty Salon στο Χαλάνδρι.

Προσφορά: Μόνο 15€ από 40€ (-62%) για ένα λούσιμο, χτένισμα και ένα μακιγιάζ απλό ή ένα λούσιμο, χτένισμα και ένα ημιμόνιμο μανικιούρ, από το κέντρο αισθητικής Beauty Salon στο Χαλάνδρι.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης με τη Μέθοδο της Κλωστής

Προσφορά: Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης με τη Μέθοδο της Κλωστής

πηγή: alepouditsa.gr

Read more