Wednesday, May 25, 2016

20€ από 75€ για Σύσφιξη και Αναδόμηση προσώπου, με εφαρμογή 2 θεραπειών ραδιοσυχνοτήτων RF, για άμεσο αποτέλεσμα Lifting, από το κέντρα αισθητικής και κοσμετολογίας «Medichic» στην Κηφισιά πολύ κοντά στον Ηλεκτρικό – έκπτωση 73%.

Προσφορά: 20€ από 75€ για Σύσφιξη και Αναδόμηση προσώπου, με εφαρμογή 2 θεραπειών ραδιοσυχνοτήτων RF, για άμεσο αποτέλεσμα Lifting, από το κέντρα αισθητικής και κοσμετολογίας «Medichic» στην Κηφισιά πολύ κοντά στον Ηλεκτρικό – έκπτωση 73%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στη Ρόδο στο Loutanis Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 210€ από 350€ (Έκπτωση 40%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ Φίλτρου, Τσάι, Αναψυκτικά, Μπύρα, Αλκοολούχα Ποτά και Κρασί, Κέικ και Βουτήματα! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά με Minibus στην πλησιέστερη παραλία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στη Ρόδο στο Loutanis Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 210€ από 350€ (Έκπτωση 40%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ Φίλτρου, Τσάι, Αναψυκτικά, Μπύρα, Αλκοολούχα Ποτά και Κρασί, Κέικ και Βουτήματα! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά με Minibus στην πλησιέστερη παραλία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

24,90€ για έκδοση πιστοποιητικού στεγανότητος σωληνώσεων φυσικού αερίου 4ετούς ισχύος από εξειδικευμένους Μηχανολόγους Μηχανικούς από την Rein & Ener Haus, αξίας 75€ - έκπτωση 67%

Προσφορά: 24,90€ για έκδοση πιστοποιητικού στεγανότητος σωληνώσεων φυσικού αερίου 4ετούς ισχύος από εξειδικευμένους Μηχανολόγους Μηχανικούς από την Rein & Ener Haus, αξίας 75€ – έκπτωση 67%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μπισκότα, mini cupcakes, τραπέζι γλυκών για εκδηλώσεις σε προσφορά!

Προσφορά:


Η καλύτερη, γευστικότερη και πιο… γλυκιά επιλογή για οποιαδήποτε εκδήλωση (πάρτυ, βάφτιση κ.τ.λ.) από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής “Princess Taste” στη Nέα Κηφισιά

πηγή: deals365.gr

Read more

Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι

Προσφορά: 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Siagas Beach Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Πλύσιμο αυτοκινήτου μέσα έξω σε super τιμή!

Προσφορά:


Πλύσιμο μέσα – έξω με full ενεργό αφρό, κέρωμα και απολύμανση – αρωματισμό της καμπίνας, κ.α., διάρκειας 30′ με τις κορυφαίες υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού από το πλυντήριο του ”Car Spa” στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

πηγή: deals365.gr

Read more