Friday, June 17, 2016

699€ από 1170€ ( Έκπτωση 40%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 699€ από 1170€ ( Έκπτωση 40%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ψαλίδια μαλλιών για μπούκλες ή για κυματιστό look σε προσφορά!

Προσφορά:


Εκπληκτικά χτενίσματα γρήγορα και απλά με πρωτοποριακές συσκευές, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία!

πηγή: deals365.gr

Read more

199€ από 286€ ( Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, σε δίκλινο δωμάτιο στο Hermes Hotel μια ανάσα από το Κύμα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 5 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 199€ από 286€ ( Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, σε δίκλινο δωμάτιο στο Hermes Hotel μια ανάσα από το Κύμα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 5 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Loutra Beach Hotel - Χαλκιδική

Προσφορά: 109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Loutra Beach Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Υπέροχες Διακοπές στην Κέρκυρα!! Από 84€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Eleni Family Apartments που βρίσκεται 400μ. από την ήσυχη παραλία του Αγ. Ιωάννη στο Σιδάρι, της Κέρκυρας!! Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα σύγχρονο, πεντακάθαρο και ζεστό περιβάλλον, μέσα στους κήπους και τα λουλούδια!! Έκπτωση 40%!!

Προσφορά: Υπέροχες Διακοπές στην Κέρκυρα!! Από 84€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Eleni Family Apartments που βρίσκεται 400μ. από την ήσυχη παραλία του Αγ. Ιωάννη στο Σιδάρι, της Κέρκυρας!! Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα σύγχρονο, πεντακάθαρο και ζεστό περιβάλλον, μέσα στους κήπους και τα λουλούδια!! Έκπτωση 40%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

14,9€ για ένα Επαναφορτιζόμενο Φωτιστικό Δωματίου με λονδρέζικο σχέδιο και ενεργοποίηση με αφή - London Phone Booth, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 14,9€ για ένα Επαναφορτιζόμενο Φωτιστικό Δωματίου με λονδρέζικο σχέδιο και ενεργοποίηση με αφή – London Phone Booth, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more