Monday, March 20, 2017

Πάσχα στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στο Aglaida Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Διαμέρισμα με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Πάσχα στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στο Aglaida Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Διαμέρισμα με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Mini USB υγραντήρας χώρου & συσκευή αρωματοθεραπείας!

Προσφορά:


Ένας mini USB υγραντήρα χώρου και συσκευή αρωματοθεραπείας με τεχνολογία υπερήχων και LED, ιδανικός για υγιεινό & ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι, το γραφείο, το παιδικό δωμάτιο, το αυτοκίνητο ή το ταξίδι, με παραλαβή από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στη Ρόδο, στο City Center Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 132€ από 220€ ( Έκπτωση 40%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Πάσχα στη Ρόδο, στο City Center Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 132€ από 220€ ( Έκπτωση 40%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αδιάβροχος Εξωτερικός Ηλιακός Προβολέας LED Με Αισθητήρα Κίνησης

Προσφορά: Αδιάβροχος Εξωτερικός Ηλιακός Προβολέας LED Με Αισθητήρα Κίνησης

πηγή: alepouditsa.gr

Read more