Friday, January 15, 2016

The Golden Athens Spa! 30€ από 220€ για μία (1) ολοκληρωμένη θεραπεία σώματος & προσώπου που περιλαμβάνει ένα VIP Golden Relax Therapy σώματος, ένα (1) βαθύ καθαρισμό προσώπου, συνολικής διάρκειας 3 ώρες και 40' λεπτά και ΔΩΡΟ μία (1) συνεδρία διαιτολόγου και διαγνωστικός έλεγχος, από το The Golden Athens Spa, έναν υπερπολυτελή χώρο στο Σύνταγμα κοντά στο Μετρό – έκπτωση 86%.

Προσφορά: The Golden Athens Spa! 30€ από 220€ για μία (1) ολοκληρωμένη θεραπεία σώματος & προσώπου που περιλαμβάνει ένα VIP Golden Relax Therapy σώματος, ένα (1) βαθύ καθαρισμό προσώπου, συνολικής διάρκειας 3 ώρες και 40′ λεπτά και ΔΩΡΟ μία (1) συνεδρία διαιτολόγου και διαγνωστικός έλεγχος, από το The Golden Athens Spa, έναν υπερπολυτελή χώρο στο Σύνταγμα κοντά στο Μετρό – έκπτωση 86%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 29.90€ από 80€ (-63%) για έναν (1) Οικολογικό Βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου 10 σταδίων, στον ΧΩΡΟ ΣΑΣ, με επαγγελματικά μηχανήματα extraction και πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting. Χορηγείται πιστοποιητικό βιολογικού καθαρισμού. Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor.

Προσφορά: Μόνο 29.90€ από 80€ (-63%) για έναν (1) Οικολογικό Βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου 10 σταδίων, στον ΧΩΡΟ ΣΑΣ, με επαγγελματικά μηχανήματα extraction και πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting. Χορηγείται πιστοποιητικό βιολογικού καθαρισμού. Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πρόσωπο πιο Λαμπερό από ποτέ και Μοναδική Λάμψη της Επιδερμίδας…στον Εξαιρετικό Χώρο του Κέντρου Αισθητικής & Ομορφιάς του Διακεκριμένου May's Day Spa στην Τούμπα! Μόλις με 24 ευρώ για Δύο (2) Άμεσα Αποτελεσματικές Συνεδρίες με Ένα (1) Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου για Επιδερμίδα Λεία & Νεανική, σε Συνδυασμό με Απολαυστικό Μασάζ Προσώπου & Μία (1) Μικροδερμοαπόξεση Προσώπου με Μικροκρυστάλλους με το Κορυφαίο Μηχάνημα S.Τ. Pell Silhuuet Tone για Λείανση της Επιδερμίδας, των Σημαδιών Ακμής, των Ουλών, των Πανάδων και των Λεπτών Ρυτίδων, Επαναφορά του Οβάλ του Προσώπου, Λάμψη και Φωτεινότητα!

Προσφορά: Πρόσωπο πιο Λαμπερό από ποτέ και Μοναδική Λάμψη της Επιδερμίδας…στον Εξαιρετικό Χώρο του Κέντρου Αισθητικής & Ομορφιάς του Διακεκριμένου May’s Day Spa στην Τούμπα! Μόλις με 24 ευρώ για Δύο (2) Άμεσα Αποτελεσματικές Συνεδρίες με Ένα (1) Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου για Επιδερμίδα Λεία & Νεανική, σε Συνδυασμό με Απολαυστικό Μασάζ Προσώπου & Μία (1) Μικροδερμοαπόξεση Προσώπου με Μικροκρυστάλλους με το Κορυφαίο Μηχάνημα S.Τ. Pell Silhuuet Tone για Λείανση της Επιδερμίδας, των Σημαδιών Ακμής, των Ουλών, των Πανάδων και των Λεπτών Ρυτίδων, Επαναφορά του Οβάλ του Προσώπου, Λάμψη και Φωτεινότητα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ξενώνας Σεμέλη - Καρπενήσι

Προσφορά: 79€ από 168€ ( Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς ΚΑΙ 2 διανυκτερεύσεις για Ένα Άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Τσίπουρο και Προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

4* Castle Resort - Καλάβρυτα

Προσφορά: 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών στα Καλάβρυτα, στο 4 αστέρων Castle Resort με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Μεσημεριανό), σε Junior Suite 67τμ με Τζάκι και Ευρύχωρο Μπαλκόνι! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 16:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

BEST PRICE!! 15€ από 60€ (-75%) για 3 υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης με επιλογή από manicure ημιμόνιμο spa (απλό ή γαλλικό) με σχέδια, pedicure ημιμόνιμο spa (απλό ή γαλλικό), σχηματισμός φρυδιών, αποτρίχωση με κλωστή, spa προσώπου και relax μασάζ, στο Beauty Academy στην Καλλιθέα.

Προσφορά: BEST PRICE!! 15€ από 60€ (-75%) για 3 υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης με επιλογή από manicure ημιμόνιμο spa (απλό ή γαλλικό) με σχέδια, pedicure ημιμόνιμο spa (απλό ή γαλλικό), σχηματισμός φρυδιών, αποτρίχωση με κλωστή, spa προσώπου και relax μασάζ, στο Beauty Academy στην Καλλιθέα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

7,9€ για την νέα επαναστατική συσκευή για να τυλίγεται εύκολα και γρήγορα ντολμαδάκια, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, μπακλαβαδάκια κ.ά, που θα γίνει ο νέος σας σύμμαχος στην κουζίνα, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.Αρχικής Αξίας 16€ - Έκπτωση 51%

Προσφορά: 7,9€ για την νέα επαναστατική συσκευή για να τυλίγεται εύκολα και γρήγορα ντολμαδάκια, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, μπακλαβαδάκια κ.ά, που θα γίνει ο νέος σας σύμμαχος στην κουζίνα, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.Αρχικής Αξίας 16€ – Έκπτωση 51%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more