Thursday, April 7, 2016

14,9€ από 44,9€ (-67%) για ένα Μονόζυγο Πόρτας – Μπάρα εκγύμνασης για καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο σώμα από την άνεση του σπιτιού σας , από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 14,9€ από 44,9€ (-67%) για ένα Μονόζυγο Πόρτας – Μπάρα εκγύμνασης για καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο σώμα από την άνεση του σπιτιού σας , από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στη Σύρο, στο Γλαύκη Studios and Apartments 80m από τη Θάλασσα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Θέα Θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: 69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στη Σύρο, στο Γλαύκη Studios and Apartments 80m από τη Θάλασσα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Θέα Θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

3ήμερο στο Ελατοχώρι Πιερίας!! 99€ από 180€ (-45%) για 3ήμερη διαμονή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωϊνό και τζάκι στο «Mountain Hotel Nikelli» στο Ελατοχώρι Πιερίας. Παραδεισένιος προορισμός τόσο για τους λάτρεις των outdoor εξορμήσεων όσο και για τους φυσιολάτρεις!

Προσφορά: 3ήμερο στο Ελατοχώρι Πιερίας!! 99€ από 180€ (-45%) για 3ήμερη διαμονή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωϊνό και τζάκι στο «Mountain Hotel Nikelli» στο Ελατοχώρι Πιερίας. Παραδεισένιος προορισμός τόσο για τους λάτρεις των outdoor εξορμήσεων όσο και για τους φυσιολάτρεις!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more