Thursday, October 20, 2016

199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο Grand Vytina Hotel & Suites σε Mini Suite με Τζάκι και Πρωινό, στη Βυτίνα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο Grand Vytina Hotel & Suites σε Mini Suite με Τζάκι και Πρωινό, στη Βυτίνα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Για Ένα (1) Εισιτήριο (Ατομικό ή Οικογενειακό) για να Απολαύσετε την Μαγευτική Παιδική Παράσταση Το Σκλαβί της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη… στο Θέατρο Αριστοτέλειον τις Κυριακές 23 & 30 Οκτωβρίου! Το Αγαπημένο Παραμύθι της Ψυχής μας… με βασιλόπουλα και βασιλοπούλες, δράκους και μάχες, αγάπη και θυσία…σε ένα βαθιά δικό μας, ελληνικό παραμύθι που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή μικρών και μεγάλων! Ισχύει για Συγκεκριμένο και Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

Προσφορά: Για Ένα (1) Εισιτήριο (Ατομικό ή Οικογενειακό) για να Απολαύσετε την Μαγευτική Παιδική Παράσταση Το Σκλαβί της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη… στο Θέατρο Αριστοτέλειον τις Κυριακές 23 & 30 Οκτωβρίου! Το Αγαπημένο Παραμύθι της Ψυχής μας… με βασιλόπουλα και βασιλοπούλες, δράκους και μάχες, αγάπη και θυσία…σε ένα βαθιά δικό μας, ελληνικό παραμύθι που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή μικρών και μεγάλων! Ισχύει για Συγκεκριμένο και Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μηνιαία συνδρομή σε PMA Juniors για παιδιά ή Kickboxing για ενήλικες!

Προσφορά:


Mάθετε τις διασημότερες πολεμικές τέχνες για παιδιά ή ενήλικους στην Ακαδημία Εξελιγμένων Μαχητικών Τεχνών “PMA Hellas” στην Νέα Φιλαδέλφεια!

πηγή: deals365.gr

Read more

15€ για μία (1) Συνεδρία Αποτρίχωσης στην περιοχή Full Bikini με τη μέθοδο φωτοαποτρίχωσης IPL (4ης Γενιάς). Από το νέο Κέντρο Αισθητικής +MEDIChic στην Αρτέμιδα. Αρχικής αξίας 30€. Έκπτωση 50%

Προσφορά: 15€ για μία (1) Συνεδρία Αποτρίχωσης στην περιοχή Full Bikini με τη μέθοδο φωτοαποτρίχωσης IPL (4ης Γενιάς). Από το νέο Κέντρο Αισθητικής +MEDIChic στην Αρτέμιδα. Αρχικής αξίας 30€. Έκπτωση 50%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more