Sunday, April 10, 2016

Χαλαρωτικό μασάζ 60 λεπτών σε σώμα, κεφάλι, αυχένα, στο Ελληνικό!

Προσφορά:


60 λεπτά μασάζ που περιλαμβάνουν 15 λεπτά χαλαρωτικού μασάζ σε κεφάλι – αυχένα και 45 λεπτά χαλαρωτικού μασάζ σώματος, στο ινστιτούτο ομορφιάς “Viva La Beauty” στο Ελληνικό.

πηγή: deals365.gr

Read more

Κλασικό Μπαλέτο ή Σύγχρονος Χορός!!49€ από 110€ για δυο μήνες ομαδικά μαθήματα κλασικού μπαλέτου ή δυο μήνες ομαδικά μαθήματα σύγχρονου χορόυ, στην Σχολή Χορού Ιωάννα Κούνα στην Ελευσίνα. Έκπτωση 55%!!

Προσφορά: Κλασικό Μπαλέτο ή Σύγχρονος Χορός!!49€ από 110€ για δυο μήνες ομαδικά μαθήματα κλασικού μπαλέτου ή δυο μήνες ομαδικά μαθήματα σύγχρονου χορόυ, στην Σχολή Χορού Ιωάννα Κούνα στην Ελευσίνα. Έκπτωση 55%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πρωτοποριακή Συνεδρία Για Το Πρόσωπο!!30€ για μια (1) συνεδρία ραδιοσυχνοτήτων (RF) για το πρόσωπο + ένζυμα υαλουρονικού οξέος, από το ινστιτούτο ομορφιάς My Box of Beauty, στο Νέο Ψυχικό. Χαρίστε στο πρόσωπο σας την λάμψη που του αξίζει, με θεαματικά αποτελέσματα στην σύσφιξη, στην αντιγήρανση και στη μείωση ρυτίδων!! Έκπτωση 57%!!

Προσφορά: Πρωτοποριακή Συνεδρία Για Το Πρόσωπο!!30€ για μια (1) συνεδρία ραδιοσυχνοτήτων (RF) για το πρόσωπο + ένζυμα υαλουρονικού οξέος, από το ινστιτούτο ομορφιάς My Box of Beauty, στο Νέο Ψυχικό. Χαρίστε στο πρόσωπο σας την λάμψη που του αξίζει, με θεαματικά αποτελέσματα στην σύσφιξη, στην αντιγήρανση και στη μείωση ρυτίδων!! Έκπτωση 57%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more