Wednesday, March 29, 2017

Φωτιστικό LED σε Σχήμα Βιβλίου

Προσφορά: Φωτιστικό LED σε Σχήμα Βιβλίου

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στην Νάξο, στο Kedros Villas! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Suite με Θέα Θάλασσα και Πρωινό, μόνο με 259€ από 518€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στην Νάξο, στο Kedros Villas! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Suite με Θέα Θάλασσα και Πρωινό, μόνο με 259€ από 518€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Manicure+Pedicure Περιστέρι - 10€ από 20€ (Έκπτωση 50%) για ένα Manicure και ένα Pedicure με απλή βαφή, από το «Beauty Passion» στο Περιστέρι!!!

Προσφορά: Manicure+Pedicure Περιστέρι – 10€ από 20€ (Έκπτωση 50%) για ένα Manicure και ένα Pedicure με απλή βαφή, από το «Beauty Passion» στο Περιστέρι!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

9,9€ για ένα μονόζυγο πόρτας ''Iron Gym'', το σύστημα εκγύμνασης πολλαπλών χρήσεων που γυμνάζει και δυναμώνει τους μύες του στήθους, των χεριών, των ώμων, της πλάτης, τους κοιλιακούς μύες, και μετατρέπει οποιαδήποτε πόρτα στο δικό σας προσωπικό γυμναστήριο, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνί

Προσφορά: 9,9€ για ένα μονόζυγο πόρτας ”Iron Gym”, το σύστημα εκγύμνασης πολλαπλών χρήσεων που γυμνάζει και δυναμώνει τους μύες του στήθους, των χεριών, των ώμων, της πλάτης, τους κοιλιακούς μύες, και μετατρέπει οποιαδήποτε πόρτα στο δικό σας προσωπικό γυμναστήριο, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνί

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σετ Μαγειρικά Σκεύη από Ανοξείδωτο Ατσάλι 16 τεμαχίων RL-16RN

Προσφορά: Σετ Μαγειρικά Σκεύη από Ανοξείδωτο Ατσάλι 16 τεμαχίων RL-16RN

πηγή: alepouditsa.gr

Read more