Tuesday, November 14, 2017

Θεοφάνεια στο Άμστερνταμ για 4 ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία 4* της επιλογής σας, ξεναγό και μεταφορές σε κεντρικά αξιοθέατα!

Προσφορά: Θεοφάνεια στο Άμστερνταμ για 4 ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία 4* της επιλογής σας, ξεναγό και μεταφορές σε κεντρικά αξιοθέατα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Παιδική παράσταση κουκλοθέατρο Ο Άγιος Βασίλης & τα μικρά αρκουδάκια!

Προσφορά:


Είσοδος ενός ατόμου στην παιδική παράσταση – κουκλοθέατρο ”Ο Άγιος Βασίλης και τα μικρά αρκουδάκια”, μία Χριστουγεννιάτικη παράσταση σε ένα υπέροχο γιορτινό κλίμα με εντυπωσιακό σκηνικό και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με κούκλες άμεσης κίνησης κι έναν ηθοποιό, στο Θέατρο “Θυμέλη-Έλλη Βοζικιάδου”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια από 290€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 5 ετών) Ισχύει από 22/12 έως 7/01 και για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια στο Μικρή Αρχόντισσα

Προσφορά: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια από 290€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 5 ετών) Ισχύει από 22/12 έως 7/01 και για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια στο Μικρή Αρχόντισσα

πηγή: alepouditsa.gr

Read more