Sunday, April 16, 2017

Προσφορά από 120€ για 2+1 (σύνολο 3) διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 12 ετών) στο Lecadin Hotel

Προσφορά: Προσφορά από 120€ για 2+1 (σύνολο 3) διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 12 ετών) στο Lecadin Hotel

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αθλητικά ανδρικά παπούτσια LunarTempo 2 Print της Nike σε προσφορά!

Προσφορά:


Ένα ζευγάρι αθλητικά ανδρικά παπούτσια LunarTempo 2 Print της Nike, με απόλυτη ανθεκτικότητα, άνεση και κορυφαίο design, με ειδική τεχνολογία σταθερότητας & μαλακή απορρόφηση κραδασμών Lunarlon για απόλυτη προστασία στο τρέξιμο, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

13€ για γρήγορο και ασφαλές μαύρισμα με 3 συνεδρίες SOLARIUM, διάρκειας 15 λεπτά η κάθε συνεδρία και Δώρο ένα επιταχυντή για να αποκτήστε το τέλειο μαύρισμα για πιο γρήγορο και έντονο αποτέλεσμα, από το κέντρο αισθητικής Mediaspis στο Περιστέρι (έναντι μετρό Περιστερίου). Αρχική αξία 85€. Έκπτωση 85%!

Προσφορά: 13€ για γρήγορο και ασφαλές μαύρισμα με 3 συνεδρίες SOLARIUM, διάρκειας 15 λεπτά η κάθε συνεδρία και Δώρο ένα επιταχυντή για να αποκτήστε το τέλειο μαύρισμα για πιο γρήγορο και έντονο αποτέλεσμα, από το κέντρο αισθητικής Mediaspis στο Περιστέρι (έναντι μετρό Περιστερίου). Αρχική αξία 85€. Έκπτωση 85%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more