Saturday, June 3, 2017

9,90€ για 40 λεπτά με επιλογή Relaxing Full Body Massage ή Ρεφλεξολογία σε συνδυασμό με Relaxing Massage για να ταξιδέψτε μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, από ειδικευμένους θεραπευτές, στον ολοκαίνουργιο χώρο του Benevita Natural Wellness Spa στο Μαρούσι.Αξίας 40€.Έκπτωση 75%.

Προσφορά: 9,90€ για 40 λεπτά με επιλογή Relaxing Full Body Massage ή Ρεφλεξολογία σε συνδυασμό με Relaxing Massage για να ταξιδέψτε μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, από ειδικευμένους θεραπευτές, στον ολοκαίνουργιο χώρο του Benevita Natural Wellness Spa στο Μαρούσι.Αξίας 40€.Έκπτωση 75%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανδρικό ρολόι Cerutti χρονογράφος με καφέ δερμάτινο λουράκι!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό ρολόι Cerruti “Conero Brown Leather Chronograph” με καφέ δερμάτινο λουράκι, λειτουργία χρονογράφου, ένδειξη ημερομηνίας, διάμετρο 44mm και αδιάβροχο στα 50μ., με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “time2buy.gr”!

πηγή: deals365.gr

Read more

ΜΟΝΟ 5€ από 35€ για Ένα Επαγγελματικό, Χαλαρωτικό Anti-Stress Μασάζ Σώματος με Αιθέρια Έλαια διάρκειας 30 λεπτών, ιδανικό για Άντρες και Γυναίκες, στο Ολοκαίνουριο Παράρτημα του MEDIChic στον Αγ. Δημήτριο, δίπλα στο Metro mall!! Έκπτωση 86%!!

Προσφορά: ΜΟΝΟ 5€ από 35€ για Ένα Επαγγελματικό, Χαλαρωτικό Anti-Stress Μασάζ Σώματος με Αιθέρια Έλαια διάρκειας 30 λεπτών, ιδανικό για Άντρες και Γυναίκες, στο Ολοκαίνουριο Παράρτημα του MEDIChic στον Αγ. Δημήτριο, δίπλα στο Metro mall!! Έκπτωση 86%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ΜΟΝΟ 59€ από 220€ για 1 Εκπληκτική Θεραπεία Brazilian Treatment by Nikolas, χωρίς δείγμα Φορμαλδεΰδης, που χαρίζει Απίστευτα Φυσικό και Μοναδικά Υγιές Αποτέλεσμα, από το Κομμωτήριο Nikolas – Έκπτωση 73%!!

Προσφορά: ΜΟΝΟ 59€ από 220€ για 1 Εκπληκτική Θεραπεία Brazilian Treatment by Nikolas, χωρίς δείγμα Φορμαλδεΰδης, που χαρίζει Απίστευτα Φυσικό και Μοναδικά Υγιές Αποτέλεσμα, από το Κομμωτήριο Nikolas – Έκπτωση 73%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more