Friday, August 19, 2016

25€ από 165€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η/Υ ECDL ή UNICERT για τρείς (3) ενότητες (40 ώρες) ή 50€ από 330€ για έξι (6) ενότητες (80 ώρες). Δυνατότητα μαθημάτων και από το σπίτι (εξ' αποστάσεως), από το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών Get Ready (πλησίον σταθμού μετρό Αιγάλεω). Έκπτωση 85%!

Προσφορά: 25€ από 165€ για μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση Η/Υ ECDL ή UNICERT για τρείς (3) ενότητες (40 ώρες) ή 50€ από 330€ για έξι (6) ενότητες (80 ώρες). Δυνατότητα μαθημάτων και από το σπίτι (εξ’ αποστάσεως), από το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών Get Ready (πλησίον σταθμού μετρό Αιγάλεω). Έκπτωση 85%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

JARAGAR, αυτόματο πολυτελές, μηχανικό ανδρικό ρολόι, με άψογο σχεδιασμό και λεπτό γούστο, που σας αφήνει να δείτε μέρος του εσωτερικού του μηχανισμού, εμπρός και πίσω !!!

Προσφορά: JARAGAR, αυτόματο πολυτελές, μηχανικό ανδρικό ρολόι, με άψογο σχεδιασμό και λεπτό γούστο, που σας αφήνει να δείτε μέρος του εσωτερικού του μηχανισμού, εμπρός και πίσω !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής στο 4 αστέρων Pallini Beach Hotel του Oμίλου G Hotels για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Double Side Sea View Room, επάνω στο Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Αποδράστε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής στο 4 αστέρων Pallini Beach Hotel του Oμίλου G Hotels για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Double Side Sea View Room, επάνω στο Κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

49.90€ για ένα (1) Τεστ Παπανικολάου και Εξετάσεις Αίματος (έλεγχος αναιμίας), Βιοχημικός και Θυρεοειδούς, στο πολυιατρείο 'Αξονική Αθηνών', κοντά στην στάση του Ηλεκτρικού 'Άγιος Νικόλαος'. Έκπτωση 86%!!

Προσφορά: 49.90€ για ένα (1) Τεστ Παπανικολάου και Εξετάσεις Αίματος (έλεγχος αναιμίας), Βιοχημικός και Θυρεοειδούς, στο πολυιατρείο ‘Αξονική Αθηνών’, κοντά στην στάση του Ηλεκτρικού ‘Άγιος Νικόλαος’. Έκπτωση 86%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more