Sunday, March 5, 2017

30€ για πλήρη γυναικολογικό έλεγχο που περιλαμβάνει ένα (1) Τεστ Παπανικολάου (Test pap), ένα (1) Ενδοκολπικό Υπερηχογράφημα, μία (1) Γυναικολογική Εξέταση και μία (1) Ψηλάφηση Μαστού, από Μαιευτήρα-Χειρούργο Γυναικολόγο σε εξοπλισμένο γυναικολογικό ιατρείο στο Γαλάτσι και στο Ίλιον!!

Προσφορά: 30€ για πλήρη γυναικολογικό έλεγχο που περιλαμβάνει ένα (1) Τεστ Παπανικολάου (Test pap), ένα (1) Ενδοκολπικό Υπερηχογράφημα, μία (1) Γυναικολογική Εξέταση και μία (1) Ψηλάφηση Μαστού, από Μαιευτήρα-Χειρούργο Γυναικολόγο σε εξοπλισμένο γυναικολογικό ιατρείο στο Γαλάτσι και στο Ίλιον!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πολυχρηστικός Φακός με Τεχνολογία COB LED & Φορτιστές

Προσφορά: Πολυχρηστικός Φακός με Τεχνολογία COB LED & Φορτιστές

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

25€ για μια εγγυημένα αποτελεσματική Απολύμανση Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας ή ενός Διαμερίσματός, με ειδικά σκευάσματα Πιστοποιημένα και Εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, με Χορήγηση Πιστοποιητικού Απολύμανσης, από την Εταιρεία ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ – ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ Σ.Κ. με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την CLEAN FACTOR Αρχικής Αξίας 60€, Έκπτωση 58% !!

Προσφορά: 25€ για μια εγγυημένα αποτελεσματική Απολύμανση Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας ή ενός Διαμερίσματός, με ειδικά σκευάσματα Πιστοποιημένα και Εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, με Χορήγηση Πιστοποιητικού Απολύμανσης, από την Εταιρεία ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ – ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ Σ.Κ. με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την CLEAN FACTOR Αρχικής Αξίας 60€, Έκπτωση 58% !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more