Friday, November 11, 2016

Διαμονή στην Ορεινή Κορινθία με 90€ ανά διανυκτέρευση με πλούσιο πρωινό σε Deluxe Σουίτα με Τζάκι-ξύλα, Υδρομασάζ και Ανατομικά Στρώματα για 2 ενήλικες και ένα παιδί έως 5 ετών! Παρέχεται early check-in / late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας! Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως 30 Μαΐου 2017! Ισχύει για ελάχιστο αριθμό διανυκτερεύσεων 2!

Προσφορά: Διαμονή στην Ορεινή Κορινθία με 90€ ανά διανυκτέρευση με πλούσιο πρωινό σε Deluxe Σουίτα με Τζάκι-ξύλα, Υδρομασάζ και Ανατομικά Στρώματα για 2 ενήλικες και ένα παιδί έως 5 ετών! Παρέχεται early check-in / late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας! Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως 30 Μαΐου 2017! Ισχύει για ελάχιστο αριθμό διανυκτερεύσεων 2!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μανικιούρ, χτένισμα, σχηματισμός φρυδιών ή ημιμόνιμο μανικιούρ!

Προσφορά:


Ένα ολοκληρωμένο manicure (απλό ή γαλλικό), ένα λούσιμο, ένα χτένισμα (ίσιωμα ή μπούκλες με κεραμικό) και έναν σχηματισμό φρυδιών ή για ένα ολοκληρωμένο ημιμόνιμο manicure (απλό η γαλλικό), από το “Atelier Kleonicky” στον Άλιμο!

πηγή: deals365.gr

Read more

Εορτές στο Ελατοχώρι Πιερίας, στο Πιερίων Μούσες! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και μια χρήση της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: Εορτές στο Ελατοχώρι Πιερίας, στο Πιερίων Μούσες! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και μια χρήση της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σετ Eργαλείων 17 Τεμ Ιδανικό για Επισκευή Smartphones, Laptop

Προσφορά: Σετ Eργαλείων 17 Τεμ Ιδανικό για Επισκευή Smartphones, Laptop

πηγή: alepouditsa.gr

Read more