Tuesday, June 14, 2016

Προβολέας LED 10W με Αισθητήρα Κίνησης, υψηλή φωτεινότητα και πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος !!!

Προσφορά: Προβολέας LED 10W με Αισθητήρα Κίνησης, υψηλή φωτεινότητα και πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

65€ από 130€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στην Αιδηψό, μόλις 200μ. από την παραλία λουτρών, στο Αρέθουσα Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες μέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 65€ από 130€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στην Αιδηψό, μόλις 200μ. από την παραλία λουτρών, στο Αρέθουσα Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες μέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικεία τσάντα Guess από faux δέρμα σε 3 χρώματα!

Προσφορά:


Μία γυναικεία τσάντα Guess ‘Mill Creek Satchel” από faux ανθεκτικό δέρμα σε στυλ Saffiano και διαθέσιμη σε 3 χρώματα (μπεζ, λευκή ή μπλε ριγέ), ιδανική για να χαρίσετε διαχρονικό στυλ στην καθημερινότητά σας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

439€ από 880€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), 5 λεπτά από την χώρα της Τήνου στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς το Λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Aπολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και φιλοξενίας στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 439€ από 880€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), 5 λεπτά από την χώρα της Τήνου στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς το Λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Aπολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και φιλοξενίας στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

8€ για ένα κιλό απολαυστικό παγωτό με επιλογή ανάμεσα σε 27 υπέροχες γεύσεις όπως Ferrero, Kinder, Lila Pause, Bueno, Cheese Cake, Στρατσιατέλα και άλλες, από τα φημισμένα ζαχαροπλαστεία "Καρδάσης" στη Καλαμαριά, αξίας 12€ - έκπτωση 33%

Προσφορά: 8€ για ένα κιλό απολαυστικό παγωτό με επιλογή ανάμεσα σε 27 υπέροχες γεύσεις όπως Ferrero, Kinder, Lila Pause, Bueno, Cheese Cake, Στρατσιατέλα και άλλες, από τα φημισμένα ζαχαροπλαστεία “Καρδάσης” στη Καλαμαριά, αξίας 12€ – έκπτωση 33%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more