Monday, June 13, 2016

Ψηφιακός Μετατροπέας Δίσκων με Ενσωματωμένο Ηχείο Akai ATT-603

Προσφορά: Ψηφιακός Μετατροπέας Δίσκων με Ενσωματωμένο Ηχείο Akai ATT-603

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο στο Blue Green Bay του Ομίλου Spyrou Hotels ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 8 ετών και ένα έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 278€ από 556€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ Φίλτρου, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Ούζο, Μπύρα και Κρασί! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς/από Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο στο Blue Green Bay του Ομίλου Spyrou Hotels ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 8 ετών και ένα έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 278€ από 556€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ Φίλτρου, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Ούζο, Μπύρα και Κρασί! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς/από Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμάτινα σακίδια πλάτης Rhea του Michael Kors σε 2 νέα σχέδια!!

Προσφορά:


Δερμάτινα σακίδια πλάτης ”Rhea” του Michael Kors σε 2 νέα σχέδια από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου για το 2016, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”.

πηγή: deals365.gr

Read more

590€ από 842€ (Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ και Ποτά κατά την διάρκεια του Βραδινού! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ελεύθερη είσοδος στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 590€ από 842€ (Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ και Ποτά κατά την διάρκεια του Βραδινού! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ελεύθερη είσοδος στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα

Προσφορά: 292€ από 564€ ( Έκπτωση 48%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, στο 4 αστέρων Grecotel Filoxenia Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Καλαμάτα σε δίκλινο δωμάτιο! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας της Sauna και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα

Προσφορά: Αγίου Πνεύματος στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis, στα Καμένα Βούρλα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 478€ (Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

84€ από 140€ (-40%) για 4 μέρες / 3 νύχτες για 2 άτομα σε standard double room με θέα θάλασσα στα Almira Studios στην Τήνο.

Προσφορά: 84€ από 140€ (-40%) για 4 μέρες / 3 νύχτες για 2 άτομα σε standard double room με θέα θάλασσα στα Almira Studios στην Τήνο.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more